SportDonostiaPlatos31

ENSALADAK

  • E1 ENTSALADILLA ERRUSIARRA
  • E2 URDAIAZPIKO ETA PORRUEN ENTSALADILLA
  • E3 ENTSALADA MISTOA: uraza, tomatea, tipula, artoa, arrautza egosia, zainzuria, atuna eta olibak
  • E4 TXIPIROIEN ENTSALADA EPELA: txipiroiak plantxan, gulak eta ganbak Cherry tomatearekin, txaka, uraza desberdinak eta ozpin-olioa modenaz murriztua
  • E5 AHUNTZ GAZTAREN ENTSALADA EPELA: ahuntz-gazta, uraza desberdinak, intxaurrak, tomatea plantxan, ahate urdaiazpikoa, pipermorro erreak, eta ozpin-olioa fruitu gorriekin murriztua
  • E6 PASTAKO ENTSALADA EPELA: pasta uraza desberdinekin, artoa, Emmentalaren laukiak, Yorken laukiak, Cherry tomatea, baratxuri eta iberikoaren olio errearekin
  • E7 BULARKI ENTSALADA – CESAR: bularki birrineztatua uraza desberdinekin, tomatea, tipulina, arrautza egosia, ogi-pusketa frijituak eta Cesar saltsa
  • E8 TXANGURROAREN ENTSALADA EPELA: txangurroa, otarrainxkak plantxan eta bieirak, uraza desberdinekin eta ozpin-olioa modenaz murriztua.